Minder kosten zorgverzekering dankzij Heracles Almelo…

Supporters van Heracles Almelo zijn per definitie gezond. Toch kunnen ook zij wel eens ziek worden. Om twee redenen: na een onterechte dikke nederlaag, maar uiteraard ook gewoon door de speling der natuur. Daar helpt geen kunstgras tegen! De Menzis Heracles Clubpolis kan echter wel een beetje helpen: in de portemonnee. Deze bijzondere polis biedt kortingen op de verzekering van ziektekosten. Dat geldt voor zowel supporters, die van verzekering wisselen, als ook voor supporters die nu al bij Menzis verzekerd zijn. Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, toch is het waar: Menzis stond open voor een gesprek met Heracles Almelo op initiatief van Hapré Zorg & Inkomen. Het is een Almelo’s bedrijf, dat hart heeft voor Heracles. Net als Menzis. Vandaar dat ze elkaar vonden en bovendien profiteert Heracles Almelo er ook nog eens van, want de club wordt flink gesponsord door beide organisaties. Hoe meer supporters kiezen voor de Menzis Heracles Clubpolis, hoe beter het is voor de club. Dus als supporter heb je een voordeel en je steunt ook nog eens je favoriete club op een wel heel bijzondere manier….

Voordelen
De voordelen zijn: 5% korting op de basisverzekering, 7% korting op een aanvullende verzekering. Bovendien krijgen alle nieuwe Menzis-leden ook nog eens een waardebon van 25 euro voor de fanshop. Er is geen enkele medische selectie. Dus iedereen is welkom bij Menzis. Dat geldt ook voor aanvullende verzekeringen. Menzis zorgt bovendien voor zeer goede en snelle zorg met Menzis TopZorg, zoals TopZorg Fysiotherapie. Men is al verzekerd vanaf 101,16 euro per maand. Overstappen is heel eenvoudig: ga naar www.menzis.nl/heracles. Wie al verzekerd is bij Menzis kan een aanvraag sturen naar heracles@hapre.nl. Vergeet dan niet naam en verzekerdennummer te vermelden.

Menzis
Goede zorg voor iedereen, dat is het uitgangspunt van Menzis. Bij deze maatschappij vindt men dat iedereen met hun zorgverzekering toegang moet hebben tot goede zorg: snel, dichtbij en betaalbaar. Voor alle informatie over Menzis, zie: www.menzis.nl

Hapré Zorg & Inkomen
Hapré Zorg & Inkomen is een bijzondere organisatie op het gebied van dienstverlening in de zorg. Het is een Almelose onderneming, die onlangs ook nog een ander nieuw initiatief heeft genomen: de oprichting van de site MKBzorgcollectief.nl. Het is een zeer overzichtelijke site, die razendsnel inzicht geeft in de voordelen die te behalen zijn. Ondernemers kunnen zich collectief aansluiten via MKBzorgcollectief.nl

Alle ondernemers (dus ook ZZP-ers) kunnen via MKBzorgcollectief.nl veel besparen aan zorgpremie. Het is ook hier mogelijk om verzekerd te blijven bij dezelfde maatschappij. Het is tevens een optie om nieuwe afwegingen te maken en van zorgmaatschappij te wisselen. Er wordt een vergelijking geboden van liefst 36 zorgverzekeraars op basis van verhouding van prijs en kwaliteit of alleen de laagste premie. Het is een initiatief van Raymond Harmsen. Uiteraard kan iedereen voor gerichte vragen en aanvullend advies bellen met het bedrijf dat in Almelo is gevestigd in het bedrijfsgebouw Utopia aan de Twentepoort Oost 61-24: 0546 – 85 04 07.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Minder kosten zorgverzekering dankzij Heracles Almelo…”

  1. Furr schreef:

    Menzis clubpolis, allemaal erg leuk. Maar met de kortingen eraf (ze zetten er eerst wat bij op) is het nog duurder dan bij AnderZorg waar ik nu zit (onderdeel van… jahwel Menzis).

  2. henk homan schreef:

    Misschien mis ik wat maar sinds wanneer is Menzis sponser van Heracles??
    Ze zijn een hele grote sponser bij Fc Twente
    Maar hier ben ik ze nog niet tegengekomen

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares