Veldwachters zoeken getuigen woningbrand

In de nacht van dinsdag op woensdag brak in een woning aan de Gerard Doustraat omstreek 3 uur brand uit. De veldwachters vermoeden dat de brand is aangestoken. Hoewel het vuur snel kon worden geblust door de toegesnelde spuitgasten werd de 35-jarige bewoner overgebracht naar het ziekenhuis omdat hij rook had ingeademd. Korte tijd later mocht hij het ziekenhuis alweer verlaten. De veldwachters zijn een technisch- en een buurtonderzoek gestart naar de brand. Wie meer weet over de brand of iets heeft gezien wordt verzocht contact op te nemen met het lokale veldwachterskantoor.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Veldwachters zoeken getuigen woningbrand”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties