Vanavond 20:00 uur: HNDB Radio

Vanavond is het zover: de eerste uitzending van HNDB Radio op Omroep Almelo. Tussen 20:00 en 21:00 uur staat de lokale omroep in het teken van HNDB. Nieuws en actualiteiten op de manier zoals u dat van ons gewend bent. Vanavond zijn onze gasten LKA gemeenteraadslid Gerwin Kamphuis en Stephen Cooke eigenaar van Scorpio Gym. We gaan het natuurlijk hebben over het besluit van burgemeester Hermans om het MMA evenement te verbieden en praten we met Kamphuis over de lokale politiek. Meeluisteren kan door uw reguliere radiotoestel af te stemmen op 106.1 FM. De moderne mens kan ook online luisteren via www.omroepalmelo.nl. Heeft u nog prangende vragen aan onze gasten? Wilt u een nieuwswaardig verhaal kwijt? Of andere suggesties voor het programma? Plaats ze in de comments of neem contact met ons op via info@hndb.nl.

Tijdens de uitzending kunt u ook uw mening of vraag ventileren. Via Twitter doet u dat door de hashtag #hndbradio te gebruiken of stuur rechtstreeks een bericht naar @HNDBALMELO. Tot vanavond!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Vanavond 20:00 uur: HNDB Radio”

  1. Suus schreef:

    Succes vanavond Baas !
    Wij luisteren.

  2. Guppie schreef:

    Kunnen we ook verzoeknummers vragen? Zo ja, iets van pink floyd, anything will do i don’t mind

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares