Schoenwinkel Niers kapt na 90 jaar

Tja, wie is er niet meer opgegroeid? Uw 120 jarige grootmoeder misschien maar voor de rest kennen alle geboren Almeloers schoenwinkel Niers aan de Grotestraat wel. Maar na 90 jaar stopt de winkel in 2012. Er komt een filiaal van de schoenenboer Manfield voor in de plaats. Waarom de winkel na bijna een eeuw de handdoek in de ring gooit is simpel: men kan het pand goed verhuren aan de firma Manfield en er is geen opvolger in de familie die de huidige toko wil overnemen. Tevens geeft de eigenaar als reden dat de detailhandel in zware tijden zit dankzij de webwinkels. Tja, iedereen heeft het druk en dat is online bestellen toch een stuk makkelijker dan helemaal naar het centrum karren en betaald parkeren. Daar weten wij bij HNDB Media alles van. Hoe dan ook, de winkel wordt op 1 april 2012 opnieuw geopend na een korte verbouwing.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Schoenwinkel Niers kapt na 90 jaar”

 1. Lettie schreef:

  Over een jaar of 10 zijn er zo`n 20 tot 30% minder ‘stenen winkels’
  Online bestellen gaat tegenwoordig zoveel gemakkelijker en vaak heb je je order de volgende dag al thuis.
  Ach…en minder winkels is toch meer plek voor horeca toch 😀

  HNDB Media gaat het nog druk krijgen in de toekomst !

 2. huupiehupvakp schreef:

  In de stad kopen heb je het meteen! Je kan het bovendien passen, voelen, proberen ruiken en proeven.

  Wehkamp was al niet mijn ding, internetkopen helemaal niet. Laatst voor het eerst iets gekocht. Maat 32 past altijd, nu niet. Hoop gedoe met terug sturen, extra kosten, lastig gedoe van de afzender/verkoper. Ik pas liever meteen zodat ik geen bonnetjes hoef te bewaren.

  Maar goed, ik snap ook wel dat mensen vanuit hun fauteuil bestellen, ieder zijn ding. Jammer dat dit alleen lijdt tot ernstige ontstedelijking. Net als malls a la Westermaat. Maar als de consument dit wil, valt het niet tegen te houden. Individualisering van de maatschappij. Jammer, heel jammer.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties