Politiecontrole: ruim 200 bekeuringen

Zo, de kerstpakketten voor de Veldwachters zijn weer veilig gesteld. Gisteren werd er een grootschalige verkeerscontrole gehouden in en om onze stad. De Veldwachters, de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de Belastingdienst, de Douane, de Koninklijke Marechaussee en de gemeente Almelo trokken alles uit de kast om de kas eens goed te spekken. En dat lukte. Er werden 202 boetes uitgedeeld onder andere voor onverzekerd rijden, geen gordel dragen, niet handsfree bellen en verlopen APK’s. De controles werden gehouden bij de A35 en op diverse plaatsen in de stad. Bij de controle aan de snelweg werden 81 automobilisten aangetroffen die de belastingdienst nog geld schuldig waren. Totale opbrengst: meer dan vier ton waarvan maar liefst 47.000 euro meteen kon worden geïnd. Daarnaast werden nog zes wagens door de autoriteiten in beslag genomen. We verwachten een grandioos Veldwachtersbal rond de jaarwisseling.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Politiecontrole: ruim 200 bekeuringen”

  1. LKA schreef:

    Maar wel fijn om te weten dat er op maandag- dinsdag- en woensdagavond wel 1 politieauto rondrijd om ons te beschermen !

  2. huupiehupvakp schreef:

    Apk niet verlopen, verzekering betaald, gordel om, bluetooth aan en geen belastingschuld. Bovendien signaleerden 2 laserguns een binnen de normen gestelde snelheid. Niets aan de hand dus!!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties