Nieuw stadhuis mag geen euro meer kosten

Wethouder Andela belooft plechtig dat de bouw van het nieuwe stadhuis geen euro duurder zal uitvallen. Daar gaat hij persoonlijk op toezien. Het is in Nederlands de normaalste zaak van de wereld dat bouwprojecten van die omvang miljoenen duurder uitvallen maar dat zal in dit geval niet gebeuren. Mochten er kosten hoger uitvallen dan moeten andere onderdelen goedkoper worden gerealiseerd. Een nobel streven dat eigenlijk de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. Maar goed, belofte maakt schuld en daar gaan we de wethouder aan houden. Mochten er tijdens de bouw toch berichten komen zoals ‘sorry, sorry hier kunnen we niets aan doen’ dan nemen we aan dat meneer Andela per direct zijn biezen pakt. We zijn benieuwd…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Nieuw stadhuis mag geen euro meer kosten”

  1. GEVEKA schreef:

    als hij het zo plechtig beloofd moet ie iedere cent die het meer kost maar uit eigen zak betalen
    wedden dat ie dan wel aan Belastingkantoor denkt als plekkie

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties