Mario, snor-ongeluk en winkeldief

En dan nu het Veldwachters Journaal met brigadier Baas, Gemeentepolitie Almelo. Kom er maar in brigadier. Goedendag. Mijn naam is brigadier Baas en dit is het Veldwachters Journaal van maandag 10 oktober.

M.A.R.I.O (Met Alcohol Rij Ik Ook)
Collega’s van de nachtploeg hebben zaterdagmorgen een beginnende bestuurder aangehouden die zich met een slok op in een automobiel verplaatste. De 22-jarige man uit Almelo kwam met zijn bolide langs de alcoholcontrole aan de Henriëtte Roland Holstlaan en blies 0.90 promille. Hij mocht zijn rijbewijs inleveren.

Snorfietser gemist
Een 51-jarige man uit Almelo op een snorfiets is afgelopen vrijdag aangereden door een 27-jarige bestuurder van een automobiel. De snorfietser stak middels het fietspad de Henriëtte Roland Holstlaan over waarbij de automobilist, die afsloeg naar het tankstation, hem volledig over het hoofd zag. Een aanrijding volgde. De snorfietser werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Stelende Somaliër
In de nacht van donderdag op vrijdag hebben collega’s een 21-jarige man uit Somalië in de kladden gegrepen. De man bleek samen met drie handlangers te hebben ingebroken in een winkel waar men goederen had ontvreemd. Getuigen maakten melding van het incident waarna de gearriveerde collega’s in ieder geval 1 dader wisten aan te houden. De drie mededaders wisten te ontsnappen.

Tot zover het Veldwachters Journaal. Graag tot een volgend keer. Terug naar de studio…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Mario, snor-ongeluk en winkeldief”

  1. Truus schreef:

    Piet piraat,ook hier paraat!!

  2. Lettie schreef:

    Wij moeten hier wel verdomd mooie spulletjes hebben als je helemaal vanuit Somalië komt om hier te gappen…

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties