Levensgevaarlijke M.A.R.I.O van de weg gehaald

Het blijft wat met die beschonken bestuurders. Een 47-jarige inwoner van onze fraaie stad werd dinsdagavond door de veldwachters aan de Ter Bruggehof in de kraag gevat. Wat bleek het geval, meneer had een slok teveel op en stapte toch achter het stuur. Met als gevolg dat hij levensgevaarlijke strapatsen uithaalde op de openbare weg. Zo reed hij veel te snel en knalde tegen een lantaarnpaal. Reden genoeg voor een passagiere om de wagen op de Vriezenveenseweg, alwaar ze schreeuwend rondliep, te verlaten. De veldwachters kregen dit omstreeks 23:50 uur te horen waarna zij op pad gingen. Met als gevolg de aanhouding van de bestuurder. Hij mocht mee logeren en kon zijn rijbewijs achterlaten.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Levensgevaarlijke M.A.R.I.O van de weg gehaald”

  1. Felix Peperplant schreef:

    Tsja, dan heb ik toch liever af en toe een M.I.D.A.S (Matig Irritante Dakloze Alcoholistische Soostrekker)bij de stadsvijver dan zo’n potentiele moordenaar die door de stad scheurt.
    Geef hem maar 80 jaar bajes, waarvan 72 voorwaardelijk en levenslange rij-ontzegging, ik ben in een milde bui.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties