Kameroen vraagt Overtoom voor nationaal elftal

Onze Willie Overtoom heeft een uitnodiging ontvangen voor het nationale elftal van Kameroen. Overtoom werd in het Afrikaanse land geboren als zoon van Kameroenese moeder en een Nederlandse vader. Beide landen zouden dus een optie kunnen zijn voor de getalenteerde middenvelder. Zelf twijfelt hij nog of hij de uitnodiging in moet gaan aangezien hij dan zijn eventuele kans op een plek in Oranje op zijn buik kan schrijven. En die gedachte is nog niet eens zo heel gek vindt ook Heracles-trainer Peter Bosz. ‘Ik heb vorig jaar geroepen dat hij goed genoeg is voor het Nederlands elftal en dat vind ik nog steeds. Als ik kijk naar het type speler dat hij is, dan past hij goed in het Nederlands elftal’, aldus Bosz in De Telegraaf. ‘Overtoom heeft veel kwaliteiten. Binnen ons positiespel is hij een heel belangrijke schakel.’ Tja, allemaal heel waar maar waar het Bosz vooral om zal gaan is het feit dat Overtoom bij een keuze voor Kameroen vaak en lang weg zal zijn. En dat kunnen we in Almelo natuurlijk niet hebben. Yaoundé of Noordwijk, het is nogal een verschil qua reistijd. Volgende maand gaat Overtoom op gesprek in Kameroen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Kameroen vraagt Overtoom voor nationaal elftal”

  1. carelka schreef:

    Zou inderdaad niet misstaan op het schaars gevulde oranje-middenveld. Die Sneijer, vdVaart en vBommel zijn al op hun retour. Onze Willie in oranje.

    Verder had ik van Sinterklaas ook nog graag de schaal, de cup met de grote oren en een begroting van 45 miljoen.

  2. Felix Peperplant schreef:

    Her-Ber 7-0 (2-0)

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties