Joshua Silva mogelijke vervanger Maertens

U was het misschien al vergeten maar Heracles verdediger Birger Maertens is wegens een blessure lange tijd uit de running. Het leek er niet op dat Heracles nog op zoek was naar een vervanger maar niets is minder waar. Deze week is de 21-jarige Joshua Silva uit Portugal op proef in Almelo. Vorig seizoen kwam de verdediger nog uit voor Jong Portugal en speelde als laatste voor Farense in Portugal maar is nu transfervrij. “Hij is een talentvolle verdediger die we eens rustig een weekje van nabij gaan bekijken”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo. We wensen Joshua veel succes met het binnenslepen van een contract. Everton kan vast niet wachten tot het zover is, eindelijk iemand in het team die zijn moedertaal spreekt.

Update: en wederom een stageloper die het niet heeft gered. Joshua Silva is alweer naar huis. Meneer bleek een prima jongen maar geen versterking.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Joshua Silva mogelijke vervanger Maertens”

 1. Truus schreef:

  Nou ik kn op google niks vinden van Jong Portugal!!
  Of ik kijk scheel.

 2. Nelis schreef:

  Staat op Heracles.nl een fotoreportage. Kan zijn dat hij zijn linkerbeen extra wil trainen of dat ze alleen foto’s hebben geplaatst als hij de bal met links schiet. Maar ik neem toch aan dat de vervanger van Maertens rechtsbenig moet zijn. Als linksbenige centrale verdedigers hebben we V.d. Linden en Ter Horst toch?

 3. Truus schreef:

  Denk,dat ook Joshua Silva het niet redt!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties