Ja hoor, de belastingdienst gaat vertrekken

En daar heb je het al: de overheid gaat zijn kantoren concentreren op 12 locaties te weten Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven en ‘Zuid-stad’ (Maastricht en Heerlen). En daar zit Almelo dus niet bij. Logische conclusie is dat de belastingdienst dus uit Almelo gaat vertrekken. Geen wonder dat men vorige week nog snel even de plannen voor het nieuwe stadhuis bekend maakte aangezien afgelopen vrijdag het Rijk met het nieuws kwam over de concentratie van de kantoren. Over een tijdje zitten we in Almelo dus met een megakantoorpand dat volledig leeg staat terwijl men letterlijk op steenworp afstand het nieuwe stadhuis uit de grond stampt. Mooie boel…

Update: feitelijk is bovenstaand bericht van dergelijke importantie dat we toch wel verwachten dat de Almelose raad hier iets mee gaat doen. Dus raadsleden laat eens horen wat jullie ervan denken. Laat de verbouwing van het belastingkantoor tot stadhuis eens de helft kosten. Dan sparen we toch een lieve 30 miljoen euro uit! We lezen uw reactie graag op info@hndb.nl.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Ja hoor, de belastingdienst gaat vertrekken”

  1. ejn68 schreef:

    het lijkt me stug dat het Rijk de gemeentelijke plannen voor nieuwbouw van het stadhuis niet kan dwarsbomen 😉

  2. Baseballer schreef:

    Ha ha raadsleden laat me niet lachen er zijn al zoveel besluiten genomen dat we de eerste 4 jaar niet van gaan lachen er komt nog genoeg naar de burger toe en die vraagt zich dan maar weer eens af hoe ze diverse besluiten hebben kunnen nemen,er zijn al lang vele besluiten genomen alleen komen die een jaar of soms wel twee jaar naar buiten en dan is het te laat kijk maar eens naar het Forteza project heel Almelo is tegen en na jaren gaat men om en is het te laat en zijn we vele euro`s lichter.

  3. McAber schreef:

    Kan Heracles niet naar het lege Belastingkantoor ? 😉

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties