Heracles Almelo – VV Berkum (4-0)

Heracles heeft de laatste 16 van het bekertoernooi bereikt. In het eigen Polman Stadion werden de amateurs van VV Berkum met 4-0 huiswaarts gestuurd. Plet scoorde maar liefst drie keer en ook Everton trof doel. In het begin was het even zoeken naar de opening maar toen die eenmaal was gevonden was het hek van de dam. Richting het einde van de wedstrijd vonden de mannen van Peter Bosz het wel welletjes en deed men het rustig aan. Begrijpelijk met een 4-0 stand en een zware wedstrijd tegen AZ voor de boeg. Hoewel het een doordeweekse wedstrijd tegen amateurs betrof viel de opkomst alles behalve tegen. Sterker nog, het stadion zat behoorlijk vol en de sfeer zat er lekker in. Alleen de bobo’s lieten het afweten. Er viel waarschijnlijk weinig te netwerken.

De loting voor de volgende ronde is vanavond. Kijken wie we nu weer gaan treffen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Heracles Almelo – VV Berkum (4-0)”

  1. Lettie schreef:

    @ Suus,

    Super leuke foto`s van Noa!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties