Heracles Almelo – FC Groningen (2-1)

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen FC Groningen winnend afgesloten. In de eerste helft kwamen de Heraclieden op voorsprong door een magistraal doelpunt van Lerin Duarte. De jonge Duarte blijkt nu al weken achter elkaar een ware aanwinst voor het elftal. Hij dartelt over alle hoeken van het veld als een jonge Edgar Davids. Wederom petje af voor Lerin. Verder met de wedstrijd: Heracles domineerde en kon met een 1-0 voorsprong aan de thee. Ook in de tweede helft had Heracles de Groningers in de tas. Door een fout van Mark Looms konden de bezoekers een kwartier voor tijd toch op gelijke hoogte komen. Een gelijkspel zou echter zwaar onverdiend zijn en gelukkig kreeg de wedstrijd de afloop die het verdiende. Tien minuten voor het slotsignaal kon Willie Overtoom de 2-1 binnenschieten na een briljante pass van invaller Everton.

En zo zijn de mannen van Peter Bosz FC Groningen voorbij gegaan op de ranglijst en is er wederom een belangrijke overwinning geboekt.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

9 reacties op “Heracles Almelo – FC Groningen (2-1)”

 1. Guppie schreef:

  nice pictures!

  ps is pasveer trouwens weer in genade aangenomen?

 2. JoeNNes schreef:

  @ Guppie

  Pasveer is vorig jaar al voor jij zijn eerste wedstrijd in het zwart-wit keepte bij ons geweest. Hij is in zijn eentje naar ons supporters home gekomen en heeft een heleboel uitgelegd en vragen beantwoord. De lucht is toen al voor het grootste gedeelte geklaard. Feit blijft wel dat de man nooit iemands favoriete speler zal worden. Hij blijft gewoon een goede keeper die zijn best doet voor de club, dat is nu zo ongeveer de algemene opinie.

 3. Truus schreef:

  Nog ff,en dan staan ze er alle 8.500 op!!

 4. Veldwachtert schreef:

  Wie heeft het nu nog over die stapelgekke idiote GercoRazzi? Hulde Suus!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties