Heracles Almelo – De Graafschap (2-0)

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen de Graafschap winnend afgesloten. Al na een minuut of tien stonden de zwart-witten op een voorsprong met dank aan Glynor Plet. Een grote overwinning leek aanstaande maar Heracles liet na de score uit te breiden. De 1-0 voorsprong was ook de ruststand en in de tweede helft leek het erop dat de Graafschap nog op gelijke hoogte zou komen. Gelukkig kon keeper Pasveer met enkele goede reddingen dit voorkomen. Heracles had duidelijk het overwicht maar verzuimde de 2-0 te maken. Pas in blessuretijd werd de wedstrijd beslist door invaller Pedro. En daarmee was het verzet van de Superboeren gebroken en ook meteen de wedstrijd ten einde. Hoewel het nog even spannend was op het einde zijn de drie punten weer binnen. Zaterdag 15 oktober komt FC Groningen op bezoek. Hopelijk weet Heracles wederom de drie punten in Almelo te houden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Heracles Almelo – De Graafschap (2-0)”

  1. Guppie schreef:

    Hulde voor de foto’s, prachtig de opa’s met kleinzoon momenten. Complimenten voor Suus.

  2. Lettie schreef:

    Gelukkig sta ik er een keer nuchter op *proest*

    Hulde repo weer Suuz!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties