Executieverkoop Dolle Pret uitgesteld

Er gloort weer een beetje hoop aan de horizon voor de firma Dolle Pret. De geplande executieverkoop van vandaag gaat niet door maar is verplaatst naar 5 november. De gemeente heeft opdracht gegeven voor de verkoop omdat men niet tot een deal komt met het bedrijf over het betalen van de 50.000 euro aan dwangsommen. Dolle Pret wil wel betalen maar de gemeente wil een bankgarantie welke de bank weer niet wenst af te geven. Moeilijk gedoe allemaal weer. Eigenaresse Ter Avest heeft nu tot 5 november de tijd gekregen om zekerheden van de bank te krijgen welke de gemeente moet doen besluiten om af te zien van de openbare verkoop. Het lijkt ons verstandig dat de bank met de nodige documenten op de proppen komt waarna de zaak eindelijk eens afgerond kan worden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Executieverkoop Dolle Pret uitgesteld”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares