Duo opgepakt voor plaatsen nepbom bij moskee

Weet u het nog? Vorig jaar november, op de derde om precies te zijn, werd er een nepbom aangetroffen achter de moskee in het centrum. Geen mens die aan de buitenkant kon zien of die koffer daadwerkelijk op knappen stond en dus kwam de Explosieven Opruimingsdienst en de ganse vaderlandse media opdraven. Groot nieuws dat met een sisser afliep. De bom bleek nep en de veldwachters begonnen het onderzoek om de daders te vinden. Welnu, bijna een jaar later heeft men twee mannen uit Almelo aangehouden op verdenking van het plaatsen van de koffer met draden. De mannen van respectievelijk 30 en 57 jaar zijn gisterochtend aangehouden. Hen wordt bedreiging ten laste gelegd. Het onderzoek is echter nog niet afgesloten en de kans bestaat dat er nog meer personen worden aangehouden wegens betrokkenheid bij de actie.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Duo opgepakt voor plaatsen nepbom bij moskee”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties