Blote reet Bert Hümmels op Pink Ribbon kalender

Acties voor goede doelen, daar is niets mis mee. Maar waarom er nu blote kerels op een kalender voor Pink Ribbon moeten ontgaat ons geheel. Als je dan toch een actie voor de bestrijding van borstkanker begint zien wij liever een kalender vol fraaie voorgevels. Maar goed, zo dacht fotografe Pauli Langbein er niet over en ze schoot dus een kalender vol met naakte gasten welke gisteren tijdens de Ladies Night in de lokale bioscoop werd gepresenteerd. En wiens blote reet zien we op de pagina voor maart 2012? Juist, Leefbaar Almelo raadslid Bert Hümmels. Alles leuk en aardig en we interesseren ons hier doorgaans best in de lokale politiek maar om nu een maand lang tegen het ontblote achterwerk van Bert aan te kijken gaat ons te ver. Ondanks het feit dat wij geen liefhebbers zijn toch onze complimenten voor de actie van Hümmels. De broek uit voor het goede doel. Al hopen we wel dat het bij dit ene raadslid blijft. Bij voorbaat dank.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “Blote reet Bert Hümmels op Pink Ribbon kalender”

 1. McAber schreef:

  Oh, is dat zijn reet?
  Ik dacht dat het een gewone pasfoto was van dat blotekonte-gezicht van hem.

 2. Fred Veltins schreef:

  Says fuckin’ who…

 3. Pluisje schreef:

  O eng is dit dan? Leuk en aardig zo een achterwerk van de mannen van weleer, maar dit slaat natuurlijk weer anders. Welke maand heeft hij? Een maand dat alles in bloei staat?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares