Almelose Artiesten Avond

Aankomende vrijdagavond staat de AlmeLounge in het Polman Stadion in het teken van de eerste Almelose Artiesten Avond. Euh ja, over het evenement hoeven we weinig te vertellen. De naam zegt het al: een avond vol Almelose artiesten. Dus optredens van onder andere Harry Tienstra, Marco Schouten, Rene Bosch en vele anderen. Het spektakel begint om 20:00, de zaal gaat om 19:00 uur open. Kaarten voor dit muzikale evenement kosten slechts 5 euro en zijn te koop bij Schoenmakerij Landkroon aan de Rembrandtlaan. Liefhebbers van Nederlandstalige muziek weten dus waar ze zich moeten melden. Volledige flyer bij lees verder.


Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Almelose Artiesten Avond”

  1. discappy schreef:

    Radio Almelo’s VeldmanTime zendt vrijdag de Almelose Artiesten Avond live uit.

    Kun je er niet bij zijn, dan kun je dus luisteren via FM 106.1, kabel 104.1 of de webstream.

  2. daantje50 schreef:

    hoe kan ik de foto,s bekjijken die gemaakt zijn?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties