Wederom Alternative Intratuin gesloten

We grossieren in Almelo blijkbaar in vestigingen van de Alternatieve Intratuin. Vandaag is wederom een vestiging door de veldwachters gesloten. Het gaat ditmaal om de plantage aan de Posthuislaan waar men 230 hennepplanten in huis hield. De planten en de apparatuur zijn in beslag genomen om te worden vernietigd. Een 30-jarige bewoner van het pand is aangehouden voor verder onderzoek. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt. Tot zover het nieuws uit de wereld van de alternatieve tuinders.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Wederom Alternative Intratuin gesloten”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties