Van der Looy houdt 1 miljoen belastingeuro’s op zak

Tja, dat is nog eens andere koek dan 50.000 pegels invorderen van een lokale ondernemer. Projectontwikkelaar Van der Looy moet onze gemeente, en dus ons(!), nog 1 miljoen euro terugbetalen aan leges. Dit alles heeft te maken met dat fantastisch maar compleet mislukte project Fortezza. Van der Looy zou de gemeente voor 1 september het miljoen overmaken maar tot op heden is er nog geen euro gestort. Eerder vroeg Van der Looy al uitstel van betaling tot 1 december. Mooi niet, zei de gemeente en dus zal de belastingambtenaar de leges nu gaan vorderen. Dat zal waarschijnlijk weinig indruk maken maar gelukkig heeft de gemeente nog een hulplijn. De zogenaamde ‘concerngarantie’. Men mag het geld namelijk ook gaan halen bij het moederbedrijf Van der Looy Vastgoed B.V. Dus dat miljoen komt hoe dan ook terug. Hopen we. Oh, en Van der Looy: mochten jullie het geld onverhoopt toch op zak kunnen houden laat dan in vredesnaam een fatsoenlijke website bouwen. Die wapperende gif vlaggetjes uit 1989 kunnen echt niet meer. HNDB Media bouwt graag een nieuwe site voor jullie. Voor een tonnetje of negen heb je een hele leuke site…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Van der Looy houdt 1 miljoen belastingeuro’s op zak”

  1. McAber schreef:

    Onder die kerstboom van de Van der Looy-BV’s hangen 23 verschillende BV’s.
    Eéntje zal toch wel geld hebben?

    Ik ben benieuws als puntje bij het paaltje komt of we die centen ooit terug zien?

  2. GEVEKA schreef:

    wedden dat gemeente wel weer inbindt

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties