Trots op Nederland verdwijnt uit de raad

De partij Trots op Nederland verdwijnt uit de Almelose gemeenteraad. De partij haalde bij de laatste verkiezingen 1 zetel. Raadslid Marc Geerdink nam destijds namens Trots plaats in de raad maar sluit zich nu aan bij ALA-AOV. Al eerder besloten de partijen een samenwerking aan te gaan maar nu wordt de partij van Geerdink dus volledig opgenomen in de combinatie ALA-AOV. Daarmee heeft de partij nu drie zetels in de raad. Een goede ontwikkeling want door het grote aantal partijen in de raad lukt het de oppositie maar niet om een goed blok te vormen tegen het college en de collegepartijen. Wie gaan er nog meer fuseren?

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Trots op Nederland verdwijnt uit de raad”

  1. Jeroen R schreef:

    De grootste politieke huichelaar gaat samen met”het geweten van Almelo” Gijs Stork. Geerdink had tijdens de verkiezingen het hoogste woord over Heracles en hij zou de club steunen, tijdens de stemming stemde hij(“slaafs” aan de leiband van Gijs Stork) TEGEN steun aan Heracles. Ik hoop en verwacht dat ca. 8500 Heracles supporters deze man bij de volgende gemeenteraadsverkiezing naar huis stuurt. En daar hoort de man ook thuis, een politicus zonder ruggegraad!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares