Stage Franck Songo’o met een week verlengd

Tja, eigenlijk staat al het nieuws al in de titel. De stage van de clubloze spits is door Heracles met een week verlengd. Ze zien dus wel wat in de international van Kameroen en gebruiken waarschijnlijk deze week om te onderhandelen over het contract. Dikke kans dus dat we aan het eind van de week er een nieuwe 27-jarige spits bij hebben. En daarmee reist de vraagt of men zich alvast aan het voorbereiden is op een eventueel vertrek van bijvoorbeeld Everton of Armenteros in de winterstop. Of misschien zal Glynor Plet, die toch erg goed aan het seizoen begonnen is, wel verkassen. Uw opvatting kunt u kwijt in de comments.

Update: nou, we zaten er dus naast. Meneer Songo’o blijkt geen directe versterking en kan dus weer vertrekken.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

6 reacties op “Stage Franck Songo’o met een week verlengd”

 1. Truus schreef:

  Niemand weg,gewoon erbij nemen,hebben we wel nodig!!

 2. Guppie schreef:

  Grote kans dat de clubs achter armateros aanzitten. Everton is veels te wisselvallig, clubs bedenken zich wel twee keer voordat ze die overnemen

 3. Guppie schreef:

  Armenteros…sorry

 4. Felix Peperplant schreef:

  Hij wordt getest, doet het goed, test wordt verlengd, hij blijft het goed doen en nu kan hij weer ophoepelen.
  Als je geen poen voor z’n salaris (over) hebt, test hem dan helemaal niet. Dit is gewoon lullig voor Franck en voor de supporters.

 5. huupiehupvakp schreef:

  @ Felix: Die salariseis is altijd te onderhandelen…..

  Heb hem een paar keer zien trainen. Gedreven en gevaarlijk, maar geen directe basisspeler. Voor de beloften te oud. Bovendien waarschijnlijk aanpassingsproblemen vanwege de taal (al is dat te overbruggen).

  Maar afwachten wat er in de winterstop en de transferwindow gaat gebeuren.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties