SC Heerenveen – Heracles Almelo

Heracles heeft in het verre vreemde Friesland niet weten te winnen van SC Heerenveen. De eerste helft begon Heracles matig. Hoewel het veel balbezit had wist het niet om te gaan met de defensieve opstelling van Heerenveen. De Friezen loerden op de counter en kwamen er regelmatig gevaarlijk uit. Het was uitblinker Oussama Assaidi die de score opende in het voordeel van de ploeg van trainer Ron Jans. In de tweede helft leek het voor Heracles nog erger te worden en werden de zwart-witten volledig onder de voet gelopen. Peter Bosz greep in met een dubbele wissel en bracht Pedro en Duarte voor Everton en Vejinovic. En dat bleek een gouden greep. Vooral de watervlugge Duarte liet de wedstrijd volledig kantelen. De jonge middenvelder speelde meer dan geweldig en was op iedere positie wel eens te zien. Het duurde vervolgens niet lang tot Armenteros de gelijkmaker binnen tikte.

Het vervolg van de wedstrijd was eenrichtingverkeer. Heracles bleef dapper aanvallen maar de winnende treffer werd niet gemaakt. Over de gehele wedstrijd gezien was een gelijkspel niet meer dan terecht. Helaas dus nog geen uitwedstrijd gewonnen maar van een uitcomplex is gelukkig geen sprake meer. Aankomende vrijdag komen de Superboeren uit Doetinchem op bezoek. We hebben een donkerbruin vermoeden dat de heer Duarte in de basis zal staan. Wij hopen het in ieder geval van harte.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

3 reacties op “SC Heerenveen – Heracles Almelo”

  1. JoeNNes schreef:

    Eeuh HNDB weer teveel gezopen van het weekend met die van Moda Italia????

    De Graafschap komt toch echt vrijdag al hoor!!!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties