Raadslid Kamphuis niet meer vervolgd

Vanmorgen diende in de lokale rechtszaal de zaak tegen gemeenteraadslid Gerwin Kamphuis. Goed nieuws: zijne edelachtbare weledelgestrengelde opperpolitiegeneraalrechter K.J.C. Greeve beschikt over gezond verstand en noemt de uitlatingen van Kamphuis toelaatbaar. Bestuurders moeten nu eenmaal wat meer kunnen incasseren van de bevolking. Bovenal vallen de uitspraken onder de strafuitsluitingsgrond omdat ze door Kamphuis vanuit een politieke context zijn gemaakt. De officier van justitie had zelf ook al de juiste conclusie getrokken en vroeg af te zien van verdere vervolging. En dus stonden er in de rechtbank allerhande mensen die het met elkaar eens zijn. Appeltje, eitje en Kamphuis kon vertrekken. En dat scheelt het raadslid toch maar mooi 400 euro. Dat was namelijk het voorstel dat justitie hem eerder had gedaan om de zaak tot een einde te brengen. Het heeft even (twee jaar) moeten duren maar dan heb nog niets. Wat een tijdverspilling…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Raadslid Kamphuis niet meer vervolgd”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties