Pim Polman is de weg kwijt

Het nieuwe stadion gaat er komen en dus is ook het gebakkelei over de naamgeving begonnen. Pim Polman is de naamgever van het huidige stadion en heeft een contract tot 2019. Maar nu er een nieuw stadion gaat komen is Heracles op zoek naar een nieuwe naamgever. Eentje die meer wil lappen dan die paar duiten die Pim betaald met zijn contract dat uit het tijdperk van de Eerste Divisie stamt. En daar is Pimmetje het niet mee eens. Het nieuwe stadion krijgt een andere eigenaar en dus geldt het contract voor Polman alleen voor het huidige stadion. Maar Pim laat zich niet zomaar kisten en is een dijk van een actie begonnen. Rood, wit, groen gekleurde sjaals met de opdruk ‘Polman Stadion Forever’. Hoe kom je er op. Sterker, hoe kom je er af?! De sjaals zijn bij allerhande relaties in Twente bezorgd waaronder Heracles en FC Twente. En wat verwacht Polman nu? Dat we met z’n allen die sjaals gaan dragen in het stadion? Beste Pim, het kan de fans geen donder boeien welke naam er op het stadion staat. Zolang er maar flink gedokt wordt om de club te steunen. Als ze een miljard euro overmaken mag wat ons betreft zelfs Grolsch zijn logo op het dak planten.

Maar goed, Pim is het er in beginsel al helemaal niet mee eens dat er überhaupt een nieuw stadion komt. Aan de TCT laat Polman weten dat het een financieel drama wordt want daar heeft hij als vastgoed ondernemer toevallig ook verstand van. Maar van slimme virals opzetten heeft meneer blijkbaar toch minder kaas gegeten. Hoe dan ook, beide partijen gaan er waarschijnlijk niet uitkomen en een gang naar de rechter is onvermijdelijk. Al zeggen ze beide dit niet te willen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “Pim Polman is de weg kwijt”

 1. Bulderfotografie schreef:

  Misschien is het Riwald stadion een optie ? Volgens mij hebben deze mannen veel intresse hierin.

 2. Mickey schreef:

  Ben het er niet helemaal mee eens dat de naam geen reet uitmaakt!!! Tuurlijk moet er geld op tafel komen, maar een Zwanenberg stadion, of Arke2 stadion….

 3. SIO schreef:

  Het huidige stadion mag toch gewoon zijn naam behouden…Het nieuw te bouwen stadion moet een naam hebben…
  Kan toch niet duidelijker zijn voor de rechter dus waarom moeilijk doen.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties