Overval op cafetaria aan de Violierstraat

De veldwachters vragen uw aandacht voor het volgende: gisteravond heeft een gewapende man een cafetaria aan de Violierstraat overvallen. De man liep omstreeks 22:40 uur de friettent binnen en bedreigde het personeel met iets dat op een pistool leek. De dader is circa 1.80m lang, heeft een blanke huidskleur en blauwe ogen. Hij ging gekleed in een blauwe spijkerbroek en een wit trainingsjack en droeg een masker. Heeft u iets gezien of weet u meer over de overvaller? Neem dan direct contact op met de veldwachters via: 0900-8844. Anoniem uw tips doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via: 0800-7000. Hieronder is de burgernetoproep te beluisteren.

[audio:http://www.hndb.nl/audio/burgernetoverval6911.mp3|titles=Burgernet overval 06-09-2011]

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Overval op cafetaria aan de Violierstraat”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Meld je aan bij burgernet! De maatschappij zijn wij! Met elkaar kunnen we dit geteisem dat voor ’n paar 10-tjes medeburgers bedreigd aanpakken.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties