Nomineer HNDB voor de stadsprijs 2011

Het is weer zover: u mag weer een persoon, bedrijf of vereniging gaan nomineren voor de stadsprijs 2011. De prijs voor een persoon of organisatie die een structureel een belangrijke bijdrage levert aan de Almelose samenleving. Tja, in dat plaatje passen wij wat dat betreft wel. Helaas beslist niet u maar een schimmige jury wie er uiteindelijke genomineerd worden. De kans dat we ooit worden genomineerd is dus minimaal maar wie niet waagt, wie niet wint. De vorige keer hebben we onszelf de das om gedaan door aan te kondigen het te winnen geldbedrag van 3000 euro te besteden aan een leuk feest voor onze bezoekers. Dat doen we nu dus maar niet.

Hoe dan ook, u kunt hier meer informatie vinden over de stadsprijs en hier kunt u het stemformulier invullen. Maak er maar een leuk verhaal van. Bijvoorbeeld dat we onder andere al jaren de Almelose bevolking op een prikkelende manier informeren over zaken die ze normaal gesproken geen donder interesseert. U mag uw bloemlezing ook in de comments dumpen om anderen te inspireren. U kunt uw inzending insturen tot 1 november. De uitreiking van de stadsprijs is op 2 december. Twee weken eerder maakt de commissie de genomineerden bekend.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Nomineer HNDB voor de stadsprijs 2011”

 1. Nicky schreef:

  Gedaan!!!

  Zou het echt heel erg leuk vinden als jullie eindelijk eens de waardering krijgen voor alles wat jullie doen voor, en laten zien op de site.
  Het is jullie van harte gegund.

 2. Guppie schreef:

  Eerst maar even een jaartje in de lucht blijven…..toch?
  Maar ok, ik zal jullie dan maar nomineren.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties