JVC Cuijk – Heracles Almelo (0-1)

We hadden ze nog gewaarschuwd amateurclubs in het bekertoernooi niet te onderschatten. Maar blijkbaar komt die boodschap maar moeilijk door bij de selectie van Heracles Almelo. Gisteravond heeft de selectie maar nipt weten te winnen van een elftal zondagamateurs. Het ene doelpunt van Plet was net genoeg om de volgende ronde te halen. En dat lijkt positiever dan het is aangezien Pasveer enkele keren een tegendoelpunt wist te voorkomen. Het blijft toch iedere keer weer bizar om te zien hoe moeilijk een elftal van profs het heeft tegen 11 mannen die voorafgaand aan de wedstrijd de hele dag hebben gewerkt. Terwijl de profs hun eten op maat kregen, een ontspannende massage ondergingen en nog een uiltje knapten bracht de lokale rechtsbuiten de post rond. En dan met moeite weten te winnen. Pure onderschatting en misplaatste arrogantie denken wij. Ook Peter Bosz kon na afloop zijn irritatie maar moeilijk verbergen. Hoe dan ook, de volgende ronde is bereikt en daar gaat het om. Maar gezien eerdere blamages tegen amateurs hadden we toch op wraak middels in de vorm van een ruime overwinning gerekend.

Update: op zich een gunstige loting: Berkum thuis. Wederom amateurs dus oppassen geblazen. Echter is het ditmaal thuis de rekenen we nu wel op een ruime overwinning.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “JVC Cuijk – Heracles Almelo (0-1)”

  1. Marvin schreef:

    Eind goed, al goed

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties