Heracles Almelo – Ajax (2-3)

Heracles heeft tegen landskampioen Ajax haar eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. En dat is zeker geen schande aangezien de zwart-witten het grootste gedeelte van de wedstrijd totaal niet onderdeden voor de mannen uit de hoofdstad. Sterker nog, na een half uur spelen kwam Heracles op voorsprong door een doelpunt van Willie Overtoom. Echter kwam Ajax op gelijke hoogte toen Siem de Jong in de blessuretijd van de eerste helft scoorde. En dat doelpunt deed de Almelose formatie de das om. In de tweede helft probeerde Heracles nog behoorlijk te voetballen maar de landskampioen bleek simpelweg een maatje te groot. De Jong tekende voor zijn tweede doelpunt en Sulejmani scoorde de 1-3. Vlak voor tijd werd het allemaal nog spannend nadat invaller Ebecilio rood kreeg en Plet de 2-3 binnenschoot. Helaas zat er niet meer in en moest Heracles de eerste thuisnederlaag van het seizoen incasseren.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Heracles Almelo – Ajax (2-3)”

  1. Beeklust schreef:

    wat is mijn pa toch een knappe kerel

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares