Franck Songo’o op proef in Almelo

De transfermarkt mag dan gesloten zijn, spelers zonder club kunnen nog altijd worden aangetrokken. En dat is wat Heracles Almelo misschien gaat doen met de 24-jarige aanvaller Franck Songo’o. De clubloze speler is geboren in Kameroen maar beschikt over een Frans paspoort. De international van Kameroen is volgens trainer Bosz een fysiek sterke aanvaller. In zijn jeugdjaren werd hij regelmatig opgeroepen voor de Franse jeugdselecties. Songo’o begon zijn loopbaan in de opleiding van FC Barcelona waarna een hele rits van clubs volgde: Portsmouth, Bournemouth, Preston North End, Crystal Palace, Sheffield Wednesday, Real Zaragoza, Real Sociedad en Albacete. Songo’o is de hele week op proef en zal daarin mogen proberen om een contract in de wacht te slepen. Wij wensen hem alvast veel succes: Waka Waka Songo’o!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Franck Songo’o op proef in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties