Felle brand legt bedrijfspand volledig in de as

Aan de Jollesweg is gisteren een grote brand uitgebroken in een bedrijfspand waar onder andere een poetsbedrijf en een tuningbedrijf waren gevestigd. De spuitgasten rukten met groot materieel uit en korpsen uit onder meer Hengelo en Enschede assisteerden om de fik onder controle te krijgen. Omstreeks 9 uur kon men het sein brandmeester afgeven. De zeer grote brand trok mede door de enorme rookontwikkeling veel bekijks van het publiek. Het pand kan als verloren worden beschouwd. Dankzij het optreden van de brandweer kon voorkomen worden dat het vuur zich uitbreidde naar omliggende panden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Felle brand legt bedrijfspand volledig in de as”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties