FCT wil supportersvereniging in Almelo

WTF! FC Twente maakt zich sterk om een supportersvereniging op te zetten voor de gemeente Almelo. Huh?! Wat! We herhalen het nog een keer: FC Twente maakt zich sterk om een supportersvereniging op te zetten voor de gemeente Almelo. Ongelooflijk. Twee clubs die, bijvoorbeeld op het gebied van de jeugdafdeling, samenwerken waarvan er nu 1 actief in het vaarwater van de ander gaat zitten. Het interim-bestuur van de vereniging is namelijk op zoek naar leden en sponsoren en men is er in Enschede zo druk mee dat zelfs opperhoofd Munsterman naar de bijeenkomst in Bornerbroek zal afreizen. Vrijdagavond 16 september zal er een leden- en sponsorenwerving (uitnodiging PDF) worden georganiseerd om 20:00 bij Het Café in Bornerbroek. Men had blijkbaar net niet genoeg lef om het in het centrum van Almelo te organiseren.

Dat er FCT supporters in onze stad wonen is natuurlijk hun goed recht. Maar moet een samenwerkingspartner zich zo actief opstellen om in het gebied van de ander een supportersvereniging op te zetten? Belachelijk. We zien ons al een supportersvereniging in Enschede oprichten. Dan is het commentaar uit de Veste niet te overzien. En dan nog het feit dat er vanuit de gehele gemeente Almelo op steenworp afstand een FCT SV te vinden is. Ieder stipje van een kerkdorp heeft een vereniging waar mensen uit onze gemeente zich bij aan kunnen sluiten. Het wordt tijd dat Heracles nog eens goed gaat nadenken over deze samenwerking. En wat gaan wij hier aan doen?!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

14 reacties op “FCT wil supportersvereniging in Almelo”

 1. Veldwachtert schreef:

  Zie je het al voor je? Supportersvereniging FC Zwolle in Deventer, of andersom? Respectlose actie van die gasten. Bezint eer gij begint. Almelo=Heracles en Heracles=Almelo. Niet meer en niet minder!

 2. huupiehupvakp schreef:

  Spandoekje Almelo Radicals? Geen gezicht!

 3. henry schreef:

  we gaan met z,n allen naar bornerbroek
  we gaan met z,n allen we gaan met z,n allen we gaan met z,n allen naar bornerbroek

  henry

 4. McAber schreef:

  Schandalig!

  ELKE SPONSOR DIE ZICH DAAR AANMELDT, ZAL (HIER?) AAN DE SCHANDPAAL WORDEN GEZET. Die kan de klandizie vergeten van de rechtgeaarde Heraclied.
  Kips komt er nu al niet bij mij in.

  Zijn ze zo wanhopig geworden in Ponniestad?

 5. Lettie schreef:

  Pfff zieltjes winnen in Almelo

 6. Lettie schreef:

  HOW LOW CAN YOU GO ????
  Kontenkruiper Munsterman is er blijkbaar niet vies van….

  Kom op mijnheer Smit !! wees eens een kerel en zeg die (zogenaamde) samenwerking per direct op !!

 7. Mickeyla schreef:

  Wedden dat er genoeg Almeloopers te vinden zullen zijn!

 8. hafc-1903 schreef:

  ja dat zal er zeker maar ik ben en streng op tegen dat het ding hier komt wij als heracles suporters moeten er tegen in gaan of zo dan gaat het niet komen

 9. Thijzie schreef:

  Haha Bornerbroek is zwart en wit. Kijk alleen al hoeveel sponsoren Heracles heeft uit Bornerbroek. Dat er een paar Rode pony’s een SV willen oprichten namens FCT en daar de steun van almeloers en aadorpers voor nodig hebben zegt mij al genoeg. Een Sv moet namelijk bestaan uit zoveel aantal leden voordat ie officieel wordt verklaard door de FCT als supportersvereniging.

 10. Thijzie schreef:

  mis poes waarom reageer je op alle onderwerpen wbt heracls. Dan je een pony bent is wel duidelijk maar ga dan lekker op enschedese sites wat posten

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares