FCT supportersvereniging Almelo gaat niet door

Zo, dat was snel gepiept. Goed ingelichte bronnen melden ons dat de nieuw op te richten supportersvereniging van FC Twente voor Almelo, Bornerbroek en Aadorp niet door gaat. Naar verluid zijn de veldwachters op bezoek geweest bij het interim-bestuur en hebben gevraagd of het plan wel zo verstandig is. Daarbij verwees men nog even naar recente incidenten waarbij FCT supporters betrokken waren. Denk aan het bekladden van het Polman Stadion en het bekogelen van supportersbussen met stenen. Het interim-bestuur zou daarop hebben aangegeven de zaak niet goed te hebben doordacht en men ziet dus af van het oprichten van de vereniging. Hadden ze anders besloten dan waren de autoriteiten overigens van plan geweest om het oprichten van de vereniging middels bestuursdwang te voorkomen. Maar dat is allemaal niet nodig. Jopie kan vrijdag gewoon thuis bij moeder de vrouw blijven.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

26 reacties op “FCT supportersvereniging Almelo gaat niet door”

 1. mis poes schreef:

  Wederom foutieve info hier op de site!
  haha lachen, ben benieuwd wie die goed ingelichte bronnen dan wel niet zijn!
  maar laten we het er maar op houden dat de supportersvereniging niet doorgaat haha!!

 2. Lettie schreef:

  SV ? StadionVerbod ?

 3. McAber schreef:

  SV = Slappe Vertoning
  SV = Slechte Verliezers

 4. Renieri schreef:

  Mij is ter ore gekomen dat de bijeenkomst is verplaatst naar de Plop Veste..

  Ik vind alles best, ze moeten alleen Almelo deruit laten..
  Geen enkele andere BVO gaat een SV oprichten in de stad van een ander, en nou wil Joopie Slim het wel? Dit kan echt niet

 5. bertjanssen schreef:

  Wie kan en wil me vertellen wat er loos is? Ben verslaggever van TC Tubantia en bekijk of dit nog verhaaltje in onze krant waard is.
  Reactie? b.janssen@tctubantia.nl

 6. Baseballer schreef:

  @bertjanssen nou met jou zijn ze ook blij bij TC weet niet eens wat er gaande is

 7. GEVEKA schreef:

  Die almeloopers die hiervan lid worden een stad(ion) verbod geven

 8. Frankio schreef:

  Vinden jullie dit niet een beetje kansloos? Een bespreking met NJH hierover??

  Er zijn nu eenmaal FC Twente supporters in Almelo! Twente supporters van Aadorp Almelo en Bornerbroek willen voor en na een wedstrijd samen ergens een pot bier drinken en af en toe een uit-wedstrijd met elkaar bezoeken. Dit zijn echte supporters die gaan voor het voetbal, niet voor het geouwehoer met supporters van andere clubs!

  Ook zal er een spandoek van Aadorp Almelo en Bornerbroek in de Grolsch Veste komen te hangen! Is dit het probleem? Volgens mij zijn een paar van jullie grote sponsoren afkomstig uit, jaja Enschede (Grolsch, Polman)(maar ook vice verca).

  De Groet`n

  • Guppie schreef:

   Ik kan wel meegaan in de gedachte van Frankio. Wat is er mis als gasten uit almelo e.o. lekker van hun club, toevallig geen heracles, willen genieten. Na de wedstrijd onder het genot van een biertje lekker ouwehoeren. Zolang ze niet actief leden gaan werven of pro-actief sponsoren gaan werven zie ik het probleem niet.

 9. Truus schreef:

  De voorzitter van de Vjenne Rednecks,gaat zich er nu mee bemoeien,het is nog niet van de baan dus!!

 10. mis poes schreef:

  In de reatie van Frankie en Guppie kan ik me in vinden! Er worden geen leden geworven onder mensen die geen binding met Fc Twente hebben!Er zijn alleen mensen en sponsoren benaderd die reeds een scc/cc hebben of die reeds sponsor zijn van Fc Twente!
  ps de naam Almelo zal nooit gebruikt worden in de naam van de supportersvereniging!wij hebben en tonen respect, jullie ook?

  • Truus schreef:

   Mag ik daar nog een nachtje over slapen??

  • Guppie schreef:

   Alles prima mis poes maar die laatste opmerking slaat natuurlijk als een tang op een varken. Wie is “wij”, en toonden jullie ook respect met al die rellen, mensen bespugen, etc etc. Je kan gewoon simpelweg niet namens alle supporters spreken. De verscheidenheid is te groot. Naast lieve goedwillende mensen zit er ook kansloos tuig tussen, bobo’s met alleen zakelijk belang, mensen die alleen een leuk potje bier met vrienden willen doen, cokedealers en niet te vergeten de hoeren/golddiggers/spelersvrouwen.

   Als je club niet brandschoon is, hou dan op in de wij-vorm te spreken. Stel het was andersom, heracles met een afdeling in enschede, tonen “jullie ” dan nog zoveel respect?

   • Guppie schreef:

    Even een kleine nuance mbt de spelersvrouwen…..niet elke dame behoort tot de categorie zoals geschreven. Tis een beetje wie de schoen past……alhoewel ik betwijfel of die betreffende categorie dat snapt.

 11. Nicky schreef:

  Het is dus wel doorgegaan.
  Het volgende stukje las ik op RTVoost:

  In Almelo is vrijdagavond een supportersvereniging voor FC Twente opgericht. De vereniging is voor supporters uit Almelo en omgeving waaronder Bornerbroek en Aadorp. Op de oprichtingsavond werden al zo’n 60 leden ingeschreven.

  De verwachting is dat de club snel zal groeien. In de afgelopen week is er op diverse supporterssites opschudding ontstaan over de oprichting. een deel van de Heraclesaanhang is het niet eens met de oprichting. De bedoeling is dat de supportersvereniging als standplaats Bornerbroek krijgt. Een naam is er nog niet.

 12. Jeroen R schreef:

  NSB-ers zijn het, hoe kun je nu als Almeloer een rooie supporter worden. Ik kan ze niet anders als successupporters te betitelen.

 13. Thijzie schreef:

  Het zou leuk zijn Jeroen, Als ze ook vermelden wanneer de leden een seizoen/clubkaart hebben aangeschaft. Denk dat niet meer als 25% hem voor 2007/2008 al had. Dit zegt genoeg.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties