FC Utrecht – Heracles Almelo (2-2)

Heracles heeft aan de uitwedstrijd bij FC Utrecht een punt overgehouden. De formatie van trainer Bosz speelde goed en na een halve minuut spelen was het al bijna raak toen Willie Overtoom de lat raakt. Maar hoewel Heracles duidelijk het beste van het spel had was het toch FC Utrecht dat na 20 minuten via Alexander Gerndt op voorsprong kwam. Na een half uur spelen wist Quansah de stand gelijk te trekken en nog voor de thee kwamen de Heraclieden op voorsprong dankzij Plet. In de tweede helft kwam FC Utrecht weer op gelijke hoogte door een doelpunt van Asare. Beide teams kregen vervolgens nog kansen maar er werd niet meer gescoord. Een doelpunt van Everton werd vanwege onduidelijke redenen afgekeurd. Aankomende zaterdag gaan de mannen wederom Almelo uit voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen. Helaas ditmaal geen foto’s.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “FC Utrecht – Heracles Almelo (2-2)”

  1. Suus schreef:

    Ben zaterdag weer van de partij, koop maar vast koekjes, euh, kaakjes!

  2. GEVEKA schreef:

    misschien een goed idee voor de plaatselijke bakker zwart-witte hndb kaakjes

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties