Complot! Almelo nooit warmer volgens TCT

Bizar stukje informatie van een bezoeker. Van 22 juli tot en met 19 september hield hij in iedere uitgave van de TC Tubantia de weerkaart in de gaten en kwam tot een schokkende conclusie. Het is volgens het kaartje in de krant in Almelo nooit warmer dan in Enschede en Hengelo. Vreemd aangezien de steden dicht bij elkaar liggen. Maar altijd is de voorspelde temperatuur voor Almelo 1 of 2 graden lager of gelijk aan die in de andere twee steden. Boeiend? Geen idee. Maar opvallend is het wel. Hebben we te maken met psychologische oorlogsvoering om het moreel van de inwoners van Almelo omlaag te duwen? Probeert men de andere twee steden fraaier weer te geven of hebben we met een bizar weerfenomeen te maken? Ligt Almelo geologisch en klimatologisch gezien in een koelere streek? Vragen, vragen en nog eens vragen. Wetenschappers en experts van complottheorieën kunnen hun bevindingen kwijt in de comments. De 46 foto’s van de weerkaarten zijn bij lees verder te vinden.


Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

8 reacties op “Complot! Almelo nooit warmer volgens TCT”

 1. McAber schreef:

  TcT Logica:
  Enschede ligt ook zuidelijker…..

 2. Martin H. schreef:

  Inderdaad, zo is het. Hoe zuidelijker je komt, hoe warmer het gemiddeld is, dus hier is niets vreemds aan. Het zou wél raar zijn als het andersom was, dus Almelo een graad warmer dan Enschede.

 3. McAber schreef:

  Dan even de logica van Martin H volgend:
  Enschede ligt (zeg) 10 km zuidelijker dan Almelo. Dat betekent per 10 km 1 graad.
  Maastricht ligt (zeg) 200 km zuidelijker dan Almelo.
  Als het dus 20 graden is in Almelo, dan is het in Maastricht 40 graden.
  Logica ala Martin en TcT

 4. Lettie schreef:

  In Duitsland is toch altijd warmer? 😀

 5. Zatox schreef:

  een dichtbebouwde stad is warmer?!

 6. Guppie schreef:

  Tsja….media….onafhankelijke media bestaat gewoon agenoeg niet meer. Ieder is afhankelijk van zijn geldschieters geworden. Het is maar net hoe ver je daarin meegaat. Bij tubantia gaan ze heel ver. De grote heren van enschede bepalen heel veel. Verkapte reclames zijn aan de orde van de dag. Behoor je ook bij het clubje krijg je grote artikelen, ben je onbekend moet je smeken om drie regels. Gevaar is dat vele mensen dit niet doorzien. Wat in de krant staat is toch waar. Iemand de docu van zembla gezien over een journalist van de telegraaf? Aanradertje. Vele linkse kranten plaatsen bijvoorbeeld altijd een foto van rechtse politici met een net iets kwadere blik, of even gephotoshopt waardoor alles dreigender lijkt. Linkse politici worden vaak lachend en open afgebeeld. De kranten gaan het op den duur verliezen maar wat ervoor in de plaats komt zal waarschijnlijk erger zijn. Overgenomen gekopieerde snelle berichten op internet in de prive stijl. Geen wederhoor etc. Reaktieforumtje eronder en klaar is kees…….haha

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties