College geeft AH toestemming voor vestiging Violierstraat

Het college van B&W geeft kruidenier Albert Heijn toestemming om een vestiging te realiseren op de hoek van de Violierstraat en de Bornsestraat. De supermarkt komt op het voormalige terrein van de taxicentrale. Uiteraard zijn de buurtbewoners er niet onverdeeld gelukkig mee. Het is een druk bewoond gebied en daar komen straks drommen hamsteraars of af en niet te vergeten de vrachtwagens die dagelijks de nieuwe voorraad komen afleveren. Anderzijds zijn de bewoners in rondom de huidige AH aan de Nieuwstraat ook niet blij omdat die vestiging zal verdwijnen. Saillant aan de hele kwestie is het feit dat de nieuwe AH nu wel verdraaid dicht bij het toekomstige Almelo Nouveau komt te liggen. Ahold en de ontwikkelaars van Almelo Nouveau kwamen er niet uit en nu ziet AH dus kans om op steenworp afstand te gaan zitten. Een pressiemiddel om de onderhandelingen toch in hun voordeel te beslissen?

Daarnaast is natuurlijk bekend dat niet iedereen in het college dol is op het project Almelo Nouveau. Enkele ondernemers uit het Old Boys Network zijn helemaal niet blij met de concurrentie die het project zal opleveren. Gelukkig heeft de gemeenteraad nog een stem in dit hele gebeuren aangezien de wijziging van het bestemmingsplan voor de nieuwe AH locatie nog door de raad moet worden geloodst. Wij zijn benieuwd of er nog raadsleden gaan opstaan die dit zaakje een grondig onder de loep nemen. De ervaring leert ons echter dat die kans vrij klein is.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

8 reacties op “College geeft AH toestemming voor vestiging Violierstraat”

 1. Guppie schreef:

  Wordt het niet eens tijd om bij de volgende gemeenteraad verkiezingen als HNDB gewoon mee te doen? Als verkiezingsprograama gewoon doen wat de huidige raad kenmerkt.

  Als lijst 1903 HNDB zijn wij voor:
  – vriendjespolitiek
  – draaikonterij
  – dubbele agenda’s
  – intimidatie
  – de vermoorde onschuld spelen
  – nee zeggen en ja doen
  – of… ja zeggen en nee doen
  – hypocriet gedrag
  – schijnheiligheid
  – hautaine gedrag
  – zakkenvullerij
  – subsidie’s naar familie sluizen
  ….wie vult aan?

  Serieus, als hndb haal je de landelijke kranten en ik garandeer je dat je een zetel haalt. op die zetel pleur je de koffiejuf kost je die dan ook niets meer.

 2. huupiehupvakp schreef:

  Las in het interview met Kamphuis zo’n 1600 euro bruto……

 3. HNDB schreef:

  @Guppie:

  We hebben geen koffiejuf, ik schenk gewoon mijn eigen koffie in. Maar voor 1600 bruto per maand wil ik rustig iedere dinsdagavond een paar uur in die stoffige zaal zitten.

  En als Hummels op zijn sokken mag lopen kan ik mijn hond toch wel meenemen?

  • Guppie schreef:

   Zullen we de koffiejuf even laten rusten…..het was niet serieus bedoelt hoor. Dat andere trouwens wel. Die gasten hebben zo’n bord voor de kop dat je ze alleen de ogen kunt openen door het helemaal in het belachelijke te trekken.

   • HNDB schreef:

    *verwijdert vacature voor koffiejuf* 🙂

    Je hebt inderdaad een punt. Helaas zijn de volgende verkiezingen pas in 2014. Maar ik zie de posters al hangen.

    Stem HNDB voor meer vriendjespolitiek!
    Forza Old Boys Network!

 4. Lettie schreef:

  Dan moeten wij minimaal voor een wethouderspost gaan.
  Want die mogen allemaal gratis eten & drinken bij de subsidieslupende familie Hammink (Theatherhotel & Dock 19)

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares