Centrumkermis begint met herfstweer

Nondeju, het lijkt potdomme wel of de herfst zijn intrede heeft gedaan. De eerste najaarsstorm is zelfs al over ons land getrokken. En dat slechte weer had ook zijn weerslag op de eerste dag van de centrumkermis. De regen kwam immers met bakken uit de hemel en dus kwam slechts een handjevol die-hards een kijkje nemen. De kraampjes en misselijkmakende machines blijven nog staan tot en met zondag 11 september. Daarna kunnen de binnenstadbewoners, die toch al moeite hebben met geluid, de oordoppen weer chirurgisch laten verwijderen. Tot die tijd kunt u hier vast in de stemming komen voor een bezoek aan de kermis. Koop die penningen aan de kassa! Turbo op de turbo! Suus trotseerde het slechte weer en schoot de volgende reportage bij elkaar. WopWopWopWopWOP!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Centrumkermis begint met herfstweer”

  1. Guppie schreef:

    Misschien is het slechte weer wel een straf voor de absurde prijzen.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares