Boot gezonken aan de Dollegoorweg

Gisteren kwam er omstreeks 16:00 uur een melding binnen bij de brandweer van een gezonken boot aan de Dollegoorweg. Bij aankomst bleek dat een duikteam nodig was om het gezonken vaartuig aan wal te krijgen. De duikers wisten uiteindelijk de klus te klaren en de boot op het vaste land te krijgen. De timing van het zinken kon niet veel slechter gezien het prachtige weer van deze week. Jeffrey Kastermans van Brandweer Almelo Fotografie was aanwezig en schoot de volgende foto’s bij elkaar.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Boot gezonken aan de Dollegoorweg”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares