Bloederige operatie-tv met Birger Maertens

Liefhebbers van ziekenhuisprogramma’s en voetbal opgelet. Vanavond om 18:30 is op Eredivisie live de knie-operatie van Birger Maertens te zien. Heracles TV is er tijdens de gehele gebeurtenis bij en het verslag daarvan is dus bij Eredivisie Live te zien. Gadverdamme. Voetbal kijken is leuk. Over voetbal praten is ook leuk. Maar om nu de knie-operatie van een voetballer te bekijken? Nee, bedankt. Wij kotsen hier al een halve emmer vol bij het zien van de ingang van een ziekenhuis. Iedereen die dus wel graag naar dit soort vreselijke tv kijkt moet dus om half zeven voor de buis plaatsnemen. Bakkie pleur, Mariakaakje, scalpel en tang. Veel plezier!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

1 reactie op “Bloederige operatie-tv met Birger Maertens”

  1. huupiehupvakp schreef:

    Tegenvaller. Dacht een nieuw soort ingang oost te zien….. Was alleen maar intervieuw, vage monitorbeelden en Jos van P. die het herstelproces beschrijft met Almeloose tongval (niets mis mee trouwens).

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares