BiancoNero presenteert: Oktoberfest

De septembermaand is bijna ten einde en dus is het tijd voor de traditionele Oktoberfeesten. Ook in Almelo wordt er dit jaar een Oktoberfest georganiseerd en wel door supportersvereniging BiancoNero. Zaterdag 8 oktober gaat het van 20:00 tot 24:00 uur los in het Alex Korte Home. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de deur. Met als verschil dat bij de voorverkoopkaarten een gratis BiancoNero bierpul zal worden geleverd. Tijdens de avond zelf is het bier gratis, worden er braadworsten verkocht en kan men meespelen in de bierzuip-wedstrijd. Voor kaarten en informatie kunt u tijdens openingstijden terecht in het Alex Korte Home. Los Geht’s!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “BiancoNero presenteert: Oktoberfest”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares