Advertorial: Dokter shoppen? begint bij NLcare.

NLcare is intermediair in buitenlandse zorg. We bemiddelen bij second opinions, behandelingen,  wachtlijsten en bedenken oplossingen als het om uw gezondheid gaat.

NLcare biedt hulp en advies bij medische vraagstukken
Er is sinds vorig jaar een intermediair in buitenlandse zorg die helpt bouwen aan een brug tussen uw persoonlijke situatie en de antwoorden die u zoekt. Dat kan snel en adequaat wanneer er vragen van medische aard zijn en nog weinig antwoorden.

Wachtlijstbemiddeling voor zorg in het buitenland
Bedrijven en particulieren zoeken steeds vaker naar een efficiënte oplossing om een diagnose, behandeling of een second opinion te bewerkstelligen. NLcare adviseert en bemiddelt bij de organisatie daar van. Samen met u wordt er een plan op maat gemaakt en brengt ze u in contact met specialisten in het buitenland. Tevens kan men begeleid worden van en naar deze afspraak bij de specialist. Zo nodig neemt NLcare contact op met de (zorg)verzekeraar om te onderzoeken of de kosten van zorg in het buitenland vergoed worden. Zij nemen u zorgen uit handen.

Kosteloos kennismakingsgesprek
Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over de werkwijze van dé intermediair in buitenlandse zorg gaat u naar www.nl-care.nl. Zorgen moet je niet maken, zorgen moet je doen!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Advertorial: Dokter shoppen? begint bij NLcare.”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares