35.000 euro belastingpoet naar herstel Nijreessingel

En ja hoor: we betalen weer mee. De gemeente gaat maar liefst 35.000 euro meebetalen aan de herstelwerkzaamheden aan de Nijreessingel. Dat komt volgens wethouder Schouten omdat de weg er al 4 jaar ligt. Bullocks, er zijn fouten gemaakt bij de constructie van de weg en nu het een aantal winters achter elkaar heeft gevroren knapt de weg als een Mariakaakje uit elkaar. Dat is gewoon een domme fout die door de aannemer van de fout dient te worden herstelt en betaalt. Maar niet in Almelo, daar gaan we gewoon een half jaar lopen onderhandelen om de prijs. En ondertussen is 2/3 van de auto’s in Almelo inmiddels toe aan nieuwe veringen. We gaan maar eens een lijstje bij houden van alle onzinnige uitgaven. Het is verdomme wel ONS geld!

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

5 reacties op “35.000 euro belastingpoet naar herstel Nijreessingel”

 1. Lettie schreef:

  Wat is het toch voor ondernemers van ‘buitenaf’ leuk zakendoen met de gemeente Almelo.
  Een heel ander verhaal dan dat van plaatselijke ondernemers met onze gemeente !!

  Behalve als men in de vriendjeskliek zit natuurlijk dan is het ook goed zaken doen.
  Vraag dat bijvoorbeeld maar aan de familie Hammink/ van de Valk van het theaterhotel die nog steeds jaarlijks ruim 600.000 euro subsidie krijgen van ONZE centen.

 2. Guppie schreef:

  offtopic: wat hebben jullie toch met mariakaakjes?

 3. huupiehupvakp schreef:

  Ik neem altijd een iets wereldlijker versnapering: Bastogne-koek. Ben nog wel op zoek naar de Nederlandse variant: Bastenaken-koek.

 4. McAber schreef:

  Mariakaakje is de niet te versmaden kaaklijn van Maria Sharapova, bijvoorbeeld

  http://www.mariasharapova.com/

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties