11-jarig ventje mishandeld door leeftijdsgenoten

Waar moet dat toch heen met dit land? Op dinsdag 13 september is omstreeks 20:15 uur een 11-jarige jongen mishandeld door twee leeftijdsgenoten. Het slachtoffer stond met twee meisjes van 11 voor de ingang van de supermarkt aan de Gors. Twee jongens begonnen hem zonder aanleiding uit te schelden en gaven hem een knal op zijn schouder. Het slachtoffer probeerde zich te verweren maar werd vervolgens geschopt en kreeg een muilpeer. De daders renden volgens weg  in de richting van de Leemslagenbrug. Brigadier Baas van de gemeentepolitie Almelo vraagt u uit te kijken naar de daders. Hun signalement:

Dader 1: jongen met blanke huid, 11 à 12 jaar oud, kort blond stekelig haar, slank postuur en ging gekleed in een oranje t-shirt met cijfers en een driekwart broek.

Dader 2: jongen met getinte huid, 11 à 12 jaar oud, kort zwart glad haar en een slank postuur. Opvallend waren zijn dikke lange zwarte wenkbrauwen.

Heeft u de mishandeling gezien of zag u de daders wegrennen? Neem dan contact op met de veldwachters via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “11-jarig ventje mishandeld door leeftijdsgenoten”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares