Vijf mannen opgepakt voor stelen golfkar

De veldwachters hebben zaterdag 6 augustus 5 mannen mee logeren genomen wegens het stelen van het bekende golfkarretje van de Almelose markt. Omstreeks 5:00 uur kregen veldwachters de melding dat getuigen een vijftal jongens hadden gezien die het karretje voor een joyride meenamen. Tja, best humor eigenlijk. Iets minder lollig werd het toen bleek dat de heren aan de Irisstraat met het karretje een ongeluk hadden veroorzaakt. Het golfkarretje was over de kop geslagen en raakte daarbij twee geparkeerde auto’s. Het vijftal, staande uit drie 18-jarigen en een 17-jarige uit Almelo en een 20-jarige uit Enschede, werd aangehouden. Een 18 en de 17-jarige zijn in verzekering gegaan.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

9 reacties op “Vijf mannen opgepakt voor stelen golfkar”

 1. The Pope schreef:

  Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar volgens mij dien je gewoon met je poten van andermans zijn spullen af te blijven. Of er nu sleutels inzitten of niet maakt geen hol uit. Ik vind het in elk geval niet lollig.

 2. The Pope schreef:

  Nee, helaas kan dat niet meer.
  Maar als iedereen de regel hanteerd dat je met je tengels van de spullen van een ander afblijft zou dat gewoon weer kunnen.

 3. JoeNNes schreef:

  Tja typisch gevalletje ” drank in de man daar komen brokken van ” idd niet erg slim om in Almelo een sleutel erin te laten zitten.

 4. koenn schreef:

  Welke bron heeft de redactie voor het feitje dat de sleutels er nog in zaten? Dit is namelijk de enige site waarop ik dit lees. Bovendien ben ik de rechtmatige bestuurder geweest die nacht, en heb ik de sleutels er uit gehaalt!
  Ik zie graag dat dit wordt veranderd, ook met betrekking tot schade t.o.v het bedrijf.
  check je bronnen volgende keer aub!

  • HNDB schreef:

   Dus zouden we jou ook moeten checken om na te gaan of jou verhaal wel klopt. We geloven je dan maar een keer op je blauwe ogen.

   Hoe dan ook, we concludeerden dat de sleutel erin moet hebben gezeten. Hoe rij je anders met zo’n ding weg zonder sleutel? Oh wacht, dat kun jij ons als bestuurder van zo’n ding wel uitleggen. Mag ook op de mail hoor anders ben je hem binnenkort zo weer kwijt. We willen mensen niet op ideeën brengen…

   • Lettie schreef:

    Hoe weet jij dat de bestuurder blauwe ogen heeft?
    Ik heb dit nergens gelezen.
    Graag zou ik zien dat deze site de feite wel ff vooraf checkt 😀

 5. koenn schreef:

  dat zal ik dan inderdaad maar niet vertellen op het net. Het onderzoek is bovendien nog lopende, dus hoe ze hem precies hebben kunnen starten is nog niet bekend. Bedenk wel dat het om een eenvoudige goflkar gaat zonder beveiliging; dus makkelijker om te stelen dan een hedendaagse auto. Bedankt voor het verwijderen van de onjuiste informatie.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties