Verdomd. Khadaffi gek op Almelose profronde

Je zou toch haast denken dat de Libische dictator Khadaffi wel andere zaken aan zijn hoofd heeft. Kogels bijvoorbeeld. Maar blijkbaar maakt meneer de tiran zich drukker om de Almelose Profronde. Althans dat is wat we uit deze briljante video opmaken. Hier overigens nog een versie van dezelfde video waarin wederom de Profronde centraal staat. Geniaal idee dat bijzonder lollige video’s oplevert. Een link naar uw eigen creatie zien wij graag in de comments verschijnen. Gaat de Profronde eigenlijk wel door vanavond meneer Khadaffi?

Update: de man blijkt ook gedupeerd door de ontwikkelingen rondom Dolle Pret.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

5 reacties op “Verdomd. Khadaffi gek op Almelose profronde”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties