Smaakpolitie gespot in Almelo

Geachte horeca-ondernemers van Almelo, even opletten. Circa een uur geleden liep Rob Geus van het SBS programma De Smaakpolitie over het Almelose Marktplein. Nee, we hebben dit keer geen fotografisch bewijs. U zult ons dus op ons woord moeten geloven. Of op het woord van een VVD-raadslid, misschien dat u daar meer vertrouwen in hebt. U weet dus dat hij Almelo in het vizier heeft en mocht u er op hygiënegebied een potje van gemaakt hebben dan kunt u nog snel een aantal personeelsleden laten poetsen. We gaan er natuurlijk vanuit dat u uw zaken prima voor elkaar heeft en dat Rob stickers te kort komt. Maar de ervaring leert dat het ook in Almelo wel eens goed mis is. Op basis van eerdere afleveringen zouden vooral bij enkele restaurants met een Chinees/Indische keuken alle alarmbellen af moeten gaan. Conclusie: in het nieuwe televisieseizoen gaan we dus weer ontdekken hoe het met de hygiëne in de Almelose horeca is gesteld. We zijn benieuwd.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

5 reacties op “Smaakpolitie gespot in Almelo”

 1. Fred Veltins schreef:

  die kansloze rubbertjes, daar wordt ik echt niet vrolijk van

 2. McAber schreef:

  Wordt er wel gecodeerd en zit de brandblusser wel aan de muur?

  De loop kwam er jaren geleden er wel in toen Vier Vensters een stickert kreeg….

 3. Veldwachtert schreef:

  Die gare versleten rubbers waar hij het altijd over heeft, heeft mij bijna een klas kinderen gekost. Laat hem die automaten in die cafe’s maar eens aan nader onderzoek onderwerpen.

 4. Nicky schreef:

  Ik zag hem rond half 6 in de Grotestraat lopen.
  Hij was met een man en een vrouw. had mijn telefoon thuis laten liggen dus kon er helaas geen fotootje van maken.

 5. Josefien schreef:

  Hij was het wel degelijk, zat bij de Shamrock op t terras!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares