Rob Ruijgh wint Almelose profronde

De 29e editie van de jaarlijkse Profronde van Almelo is gewonnen door Rob Ruijgh. Hij finishte voor André Greipel en Samuel Sanchez. Tot zover het wielernieuws want het evenement is toch voor velen een lekkere avond uit. Zo traden op de Koornmarkt Miss Montreal en Jannes op en was het overal in het centrum gezellig. Het weer had een cynische bui aangezien precies na de finish het water met bakken uit de hemel kwam. Preston Palace gaf gelukkig gratis paraplu’s weg anders had meneer Jannes mooi alleen staan zingen. Hoe dan ook, het was al met al toch weer een zeer geslaagde avond waarvan velen nu nog moeten bijkomen.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

0 reacties op “Rob Ruijgh wint Almelose profronde”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties