RKC Waalwijk – Heracles Almelo (2-2)

Het seizoen is begonnen en wel met een gelijkspel tegen promovendus RKC Waalwijk. Niet echt het resultaat wat we hadden verwacht maar het eerste uitpunt is reeds binnen en dat scheelt qua ‘uitsyndroom’ een slok op een borrel. Heracles speelde niet best in Waalwijk maar kwam voor rust toch op een 1-0 voorsprong dankzij Everton. Na rust verdubbelde Plet de score. Niets aan de hand zou je zeggen maar dat hadden de Heraclieden meer te danken aan het prima werk van doelman Remko Pasveer.

De ellende begon toen Van der Linden vrij dom Rick ten Voorde neerhaalde in het 16-meter gebied. Direct rood en de daaropvolgende penalty werd door Braber benut. In de laatste minuten was het alle hens aan dek om de voorsprong te behouden maar Rick ten Voorde kopte vlak voor tijd de gelijkmaker binnen. Met dat ene punt mocht Heracles nog heel blij zijn. De personele problemen zijn ook nog groter geworden. Nu Van der Linden geschorst is en ook Kwame Quansah geblesseerd is uitgevallen waardoor de Heraclieden het nog met negen man tegen RKC speelden. Het lijkt ons dus van zeer groot belang dat men zo spoedig mogelijk op zoek gaat naar versterkingen!

Update: Antoine van der Linden is door de KNVB voor 1 wedstrijd geschorst. Hij zal dus alleen de thuiswedstrijd tegen NAC Breda missen.

 

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

11 reacties op “RKC Waalwijk – Heracles Almelo (2-2)”

 1. McAber schreef:

  Dank Suus!
  Als vanouds.

  Nu nog ff een makkelijker doorklikbaar overzicht (Next = N) dan is McA ook weer blij
  😉

 2. Matthijs schreef:

  Mooie foto’s maar zeer jammer dat Van der Linden als aanvoerder zijnde z’n kop er niet bij kan houden.. dat kost gewoon direct al 2 punten, verder weinig zinnings over de match te vertellen.. De dag was in ieder geval wel weer mooi!

 3. Eddy schreef:

  Allereerst gefeliciteerd met de nieuwe site! Keep up the good work!

  Over de wedstrijd….kort…..niet goed 🙂

 4. Dajoene schreef:

  Ik prefereer toch die scrollknop. Andere praktische tip. Je hoeft niet perse op die pijltjes te drukken, rechts op de foto werkt ook prima om vooruit te gaan.

 5. McAber schreef:

  DigiMcAber wist niet dat die pijltjes ook werkten. Zat me suf te klikken op die steeds wisselende knoppen op de foto’s.
  Pagina laadt zeker nu sneller ?!?!

 6. GEVEKA schreef:

  min: slechte inspiratieloze wedstrijd
  plus: pasveer
  plus: wederom strakke repo suus
  plus: mooie nieuwe opzet
  plus: strakke site geworden

 7. Veldwachtert schreef:

  @Baas; Ziet er weer gelikt uit! Kom scherper terug als ooit. Wel weer erg jammer dat ik weer niet op de foto sta. Heeft die fotograaf van jou de pestpokkenhekel aan me?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares