Onderzoek naar 68-jarige dronken spookrijder

Nondeju, dan ben je echt even de weg kwijt. Een 68-jarige man uit Almelo reed vorig jaar rond de kerstdagen met zijn auto kilometers tegen het verkeer in op de A1/A35. Meneer bleek niet alleen de weg kwijt maar ook nog eens kachellam. De veldwachters moest de opritten afsluiten en middels een vrachtwagen een blokkade opwerpen om de man tot stoppen te dwingen. Tijdens zijn reis aan de verkeerde kant had hij drie auto’s geraakt. Toen de veldwachters hem eenmaal te pakken hadden bleek de man driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Volgens de man lag het allemaal aan de sneeuwval maar zover wij weten komt er geen Jägermeister uit wolken vallen. Zou wel mooi zijn maar dat geheel terzijde.

De rechtbank heeft nu besloten dat gedragsdeskundigen de man moeten gaan onderzoeken. Op de zitting kwam de man warrig over en de rechter achtte het nodig eens uit te zoeken wat hem mankeert. Zijn rijbewijs is ongeldig verklaard en zijn auto is vernietigd. De kans is dus niet zo heel groot dat u Piet de Wegpiraat binnenkort nog tegenkomt.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

2 reacties op “Onderzoek naar 68-jarige dronken spookrijder”

 1. McAber schreef:

  Kachellam, warrig en 68?

  Eens raden: Korsakoff ?
  Lijkt me niet al te moeilijk.

 2. Lettie schreef:

  Quote: maar zover wij weten komt er geen Jägermeister uit wolken vallen. Zou wel mooi zijn maar dat geheel terzijde.

  Volgens een niet nader te noemen doelman komt de Jägermeister wel degelijk uit de lucht vallen!
  Maar ook maar dat geheel terzijde 😀

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties