N.E.C – Heracles Almelo (2-1)

Heracles heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden op bezoek bij N.E.C. Al na 10 minuten keken de Heraclieden dankzij slap voetbal tegen een 2-0 achterstand aan. Lasse Schöne en Nick van der Velden tekenden voor de doelpunten. Vlak voor rust kwam Heracles nog terug in de wedstrijd toen Plet met een kopbal voor zijn derde doelpunt van het seizoen tekende. Hoewel er nog enkele grote kansen waren lukte het de zwart-witten niet om nogmaals te scoren waardoor de ploeg met lege handen huiswaarts ging. Trainer Bosz was terecht des duivels over het vertoonde spel in de eerste tien minuten.

Suus was uiteraard mee naar Nijmegen en met dank aan Teun en Gerco kunt u nu naar het fotoverslag kijken. Onze fotografe vergat namelijk de batterij van haar camera waarna drie volle supportersbussen langs de A1 stil werden gezet zodat de vergeten batterij alsnog gebracht kon worden. Onze dank gaat uiteraard uit naar beide heren. Ook na de wedstrijd was er nog reuring te bespeuren. De Nijmeegse supporters lieten zich van hun slechtste kant zien door bus 1 te bekogelen met stenen en later op de weg de bus af te snijden.

Over HNDB

Eigenaar en oprichter van HNDB.nl en HNDB Media. Maakt zich minder druk om items schrijven en richt zich meer op nieuwe functies en designdingetjes.

4 reacties op “N.E.C – Heracles Almelo (2-1)”

 1. Gaike schreef:

  Echt weer leuke foto’s, dank je SUUS
  Was ook een leuke sfeer in het uitvak.

 2. Pepsels schreef:

  Altijd leuke reportages, jammer van het verlies. Nog meer jammer dat er zo’n eikel de club weer eens geld gaat kosten ivm boete (fakkels) en dit soort figuren klaagt waarschijnlijk ook nog eens steen en been dat er geen spelers worden aangetrokken.

 3. RickAlmelo schreef:

  Moet jij als ‘eikel’ dat niet ter plekke zeggen tegen zo’n figuur?

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties